laupäev, 6. august 2016

Marineland

Neljas reisipäev oli laste lemmik. Lapsed pääsesid tõelisse paradiisi, Marineland. Piletihind oli üsna krõbe, aga kõike seda väärt. Ühtlasi oli see ka päev, mil väiksem tüdruk läks esimest korda reisi ajal vette. Marinelandis võib kohe julgelt terve päevaga arvestada. Jällegi sai ka siia netist natukene odavamalt piletid ära osta, aga me ei teinud seda. Apartmendis oli küll wifi, aga need online piletid pidi välja printima ja seda me ei saanud teha. Lisaraha eest sai seal kapi rentida, et oma asju hoida. Parkimine maksis 4 eurot. Lloretist on võimalik bussipeatusest ka osta Marinelandi pileteid ja sealt läheb ka buss Marinelandi, kuid meil oli ju auto olemas.
Veepark oli tohtutu ja tekkis endalgi soov kusagilt torudest jmt alla lasta, aga järjekorrad olid meeletud ning loobusin. Positiivne on ka see, et igalpool olid vetelpäästjad.
Mulle ja abikaasale pakkusid huvi muidugi erinevad showd - papagoide, merilõvide ja delfiinide. Üsna keeruline oli lapsi veest välja saada, et seda vaatama minna, papagoide showd ei näinudki. Need showd on seal kaks korda päevas ja kodulehel on ka kellaajad kirjas. Delfiinide showst olid ka lapsed vaimustuses. Lisaks nägime pingviine, sattusime nende juurde ajal, mil neile parajasti kalu söödeti. Veel olid seal flamingod, toonekured ja pardid. Hiljem laste käest küsides, et millised loomad/linnud teile kõige rohkem meeldisid, tuli vastuseks, et pardid :) Hetk hiljem tõdesid, et delfiinid olid ka toredad.
Toit oli seal veepargis muidugi mõista kallis :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar