laupäev, 6. august 2016

Teine päev Barcelonas

Kuna eelmine päev lapsed üle ühe ürituse vastu ei pidanud, otsustasime kaks päeva Barcelonas käia. Teisel päeval oli kindel plaan shoppama minna ja vastavalt laste meeleolule, pidime vaatama, kas jõuame ka loomaaeda. Käisime Barcelona äärelinnas ühes kaubanduskeskuses. Eelkõige oli soov külastada Inglismaa poeketti Primark. Ilmselt ei sattunud me kõige suuremasse Primarki, sest ma nii vaimustusse ei sattunud sellest poest nagu mul sõbranna oli. Lastele saime muidugi mõistliku hinnaga asju ja endale ka 5 paari kingi väga sodas hinnaga. Olime poes natukene üle tunni. Parkimine läks maksma ainult 5 senti. Loomaaia plaani pidime aga maha matma, kuna väiksem laps oli ilmselgelt tema jaoks uuest olukorrast väsinud. Nuttu oli iga päev aina rohkem ja lõpuks ütles ta mulle, et emme ma tahan lihtsalt mängida. Arusaadav :) Võtsime suuna Lloreti poole, kuid poole tee peal oli kõigil kõht tühi. Keerasime kiirteelt mingisse suvalisse asulasse sisse, mille nime ma kahjuks ei mäleta. Kuna lapsed olid väsinud, siis ei saanud me väga otsida ja valida ka söögikohta. Läksime esimesse kohta lihtsalt sisse. Portsjonid olid suured ja see toit, mis lastel järgi jäi, pakiti kaasa, aga koht oli üsna kallis. Sellel päeval tõdesime ka seda, et oleme piisavalt saanud väljas söömas käia , nüüd tahaks midagi ise valmistada. Köök oli ju olemas. Lastega väljas söömine näib mõttetu, sest nad ei jaksa oma toitu siis ka ära süüa, kui tellime ühe protsjoni neile kahe peale.
Kuna liikusime koguaeg autoga, siis käisime erinevates supermarketites. Meie korteri lähedal oli ka üks suur supermarket, ca 5 minutit kõndida, kuid sinna jõudsime vaid ühe korra. Tegime õhtusöögiks vana hea pasta ning õhtuseks maiustamiseks ostsime poest sinikarpe ja krevette. Need delikatessid on seal olematu hinnaga. Mmm, ja muidugi kuulus meie hommikusöögilauda värskelt pressitud apeslinimahl. Mis sa hing veel ihkad :)
Sellel päeval me muud ei jõudnudki teha, kui tegime kohustusliku rannatiiru ja mänguväljaku mängu.
Ooo, avastasime veel oma korteri juurde kuuluva suure terassi võlusid. See oli hetk, mil olin õnnelik, et meie korter asub esimesel korrusel. Terass oli tõesti suur. Kõrgemal korrustel asuvatel korteritel oli vaid imepisike rõdu. Terassil olime nüüdsest iga päev. Lapsed said mängida ja joosta seal ning kiikuda aiakiiguga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar